Denise Verhelst

Hallo Winterswijk, 

Mijn naam is Denise Verhelst en ik sta op plek 19 op de kandidatenlijst van Voor Winterswijk. Graag stel ik mij nader aan u voor: 48 jaar geleden ben ik geboren in het Gelderse plaatsje Didam. Via het Twentse Haaksbergen en het Friese Leeuwarden ben ik uiteindelijk in 1996 in het mooie Winterswijk beland. Samen met Pascal Oortgiese woon ik in het buurtschap Huppel. Hier ben ik op mijn plek en voel ik me thuis. 

Ik werk voor het Amerikaanse bedrijf Pentair, hier in Winterswijk nog altijd beter bekend onder de naam Nijhuis Pompen, het bedrijf met de fontein aan de Parallelweg. In 1998 ben ik daar begonnen op de afdeling administratie, inmiddels omgedoopt tot afdeling Finance. Gelukkig is de nuchtere Achterhoekse mentaliteit en het Nijhuis familiegevoel wel behouden gebleven. 

Eind 2007 ben ik, naast mijn baan, gestart met de opleiding Rechtswetenschappen aan de Open Universiteit. In 2016 heb ik mijn Bachelor titel behaald en dit jaar wil ik de Master afronden. Dat wordt ook wel een keer tijd hoor ik u denken. Ja, dit was inderdaad een strijd, maar ik ben eraan begonnen en dan wil ik het ook afmaken.

Veel politieke ervaring heb ik (nog) niet, maar ik draag Voor Winterswijk (en daarmee Winterswijk) een warm hart toe. Het motto ‘Gewoon dóen en Gewóon doen!’ daar sta ik ook voor. Tom van Beek heeft als eenmansfractie een hele mooi club mensen om zich heen verzameld en een partij met goede standpunten op poten gezet. Vooral de visie op Wonen en Bouwen: het herbestemmen van bestaande panden/complexen/vastgoed in de kom en buurtschappen, onderstreep ik van harte. Dat is  waar Voor Winterswijk voor staat, net als al die andere goede punten in het partij programma.

Vindt u dit ook en bent u het met mij eens, stem dan op 16 maart op Voor Winterswijk. Een stem Voor Winterswijk is een stem op u zelf. Gewoon doen!