Gosse Visser kandidaat wethouder

De selectiecommissie van Voor Winterswijk heeft Gosse Visser voorgedragen als kandidaat-wethouder. De keuze is op Gosse gevallen omdat hij naar het oordeel van de commissie het beste past in het opgestelde profiel. Hij is een authentieke en stevige persoonlijkheid die een bewezen en succesvol trackrecord heeft als bestuurder in een professionele omgeving. Niet onbelangrijk is dat hij met volle overtuiging Voor Winterswijk wil vertegenwoordigen in het college en met veel enthousiasme en energie aan de slag wil gaan als wethouder.

Gosse Visser is 54 jaar. Hij is geboren in Stadskanaal en al bijna 25 jaar woonachtig in Winterswijk. Hij woont samen met Jacqueline en ze hebben een dochter Eloise van 1,5 jaar.

Hij heeft de volgende opleidingen gevolgd: Bedrijfseconomie Hanzehogeschool, Post HBO Business Controller en een MBA aan Business School Nederland.

Na een directiefunctie bij de Rabobank is hij inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer op het gebied van verandermanagement. Hij heeft bestuurlijke ervaring en ervaring met projectmanagement, participatietrajecten en verandertrajecten.

Gosse is maatschappelijk actief geweest als bestuurslid bij: Hospicegroep De Lelie, Interim cliëntenraad SKB, Stichting Breedband Buitengebied Winterswijk en Wildbeheereenheid Winterswijk.

Hij heeft politieke ervaring (2014-2018) als fractievoorzitter/raadslid voor de VVD in Winterswijk.

Deel dit artikel: