Sandra Metaal ten Dolle kandidaat wethouder

Sandra Metaal-ten Dolle is geboren (1987) en getogen in Winterswijk. Samen met haar man Remco en hun zoon en dochter van respectievelijk 3 en 1 jaar oud woont ze in de buurtschap Woold. 

De HBO-opleiding Small Business & Retail Management bij Saxion Hogescholen en een academische executive Master in Business Administration bij TSM Business School heeft zij met succes afgerond. 

Na een aantal jaren via een loondienstverband voor Rabobank te hebben gewerkt, heeft Sandra in 2015 besloten verder te gaan als zelfstandige. Naast de Rabobank is zij ook actief geweest voor ABN Amro en ING Bank. Sandra is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van bedrijven in financieel zwaar weer en heeft in diverse managementrollen ervaring opgedaan met kwaliteitsverbetertrajecten, verandermanagement en beleidsvorming. In haar recente functie als Investment Manager bij de ontwikkelingsmaatschappij van Gelderland (Oost NL) is zij bekend geraakt met de werkzaamheden in het semipublieke domein. Daarnaast is Sandra nog beperkt actief als zelfstandig bedrijfsadviseur om MKB-bedrijven te voorzien van financieel en strategisch advies.

In haar vrije tijd is zij in het verleden als bestuurslid actief geweest voor Toneelvereniging Ons Genoegen en als penningmeester voor Stichting Accommodatie WR&PC. Actueel is zij voorzitter van Hippische Vereniging Winterswijk. Daarnaast is ze lid van de Junior Chamber International Oost-Achterhoek.

Deel dit artikel: