Roy Stammers

Beste Winterswijkers, 

Mijn naam is Roy Stammers en ik sta op plek 6 op de kandidatenlijst van “Voor Winterswijk”.

Geboren “1979” en getogen te Winterswijk

Eigenaar van het bedrijf Starckeroode Koffie, en aanverwant Servicebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, reparatie & onderhoud van koffie & espressomachines. 

Daarnaast houd ik me bezig met het organiseren van Evenementen in Winterswijk, o.a. Oktoberfest, CountDown, Wenters Ballooning. Maar ook als creatieve spil bij Corsoclub Bloemwal (die al jaren deelneemt aan het bloemencorso van Winterswijk).

Ook kent u mij van het artikel in de Gelderlander 28-9-2021 “Spoorzone Winterswijk” naar ons inziens een perfecte plek om een Evenementen locatie te ontwikkelen, met voldoende parkeerruimte en dat in combinatie met het prachtige centrum op steenworp afstand.

Alles bij elkaar de perfecte combinatie om mijn kennis en ervaring toe te voegen aan de politieke partij “Voor Winterswijk” die ervoor staat om alles binnen de Winterswijkse maat toe te passen. 

Wij willen verbinden en bruggen bouwen. Wij willen dat er voor iedereen vertier is in Winterswijk!

Dat houdt Winterswijk Leefbaar voor Oud, en Aantrekkelijk voor Jong! 

Die we zo graag hier willen houden, en dat doe je door ze ruimte te geven en te zorgen voor betaalbare woonruimte!! 

Want wie de Jeugd heeft, Heeft de Toekomst

Als dit aansluit bij uw gedachte Stem dan 16 Maart 2022 op “Voor Winterswijk”. Een stem op “Voor Winterswijk” is een stem voor een bruisend Winterswijk het hele jaar door. 

Dus stem!! op nummer 6.  “Roy Stammers” 

Gewoon doen!