Gerdien Hengeveld

Beste (Voor) Winterswijkers,
Mijn naam is Gerdien Hengeveld, 36 jaar. Ik sta als 16e op de lijst van Voor Winterswijk.
Graag stel ik mij nader aan jullie voor.
Ik ben geboren en getogen in Winterswijk en woon op dit moment samen met mijn vriend Michiel en onze kat Chucky in het centrum. 

Ik ben een levenslustige ondernemer en coach in het dagelijks leven mensen uit Winterswijk, de Achterhoek en Twente met stress en burn-out klachten door middel van wandel coaching in de natuur. Al vanaf jongs af aan houd ik van de natuur en ben ik opgegroeid met een dagelijkse wandeling in het bos. Gelukkig was en is het bos nog steeds praktisch onze achtertuin. 
Naast mijn werk houd ik mij bezig met sportieve activiteiten zoals wandelen en hardlopen, ben ik bestuurslid bij Stichting Gebouw Marijke en houd ik ervan om mezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen.

In mijn dagelijkse werk als wandelcoach kom ik heel graag in de fantastische natuurgebieden van Winterswijk. Nieuwe industrie vestigen in het mooie buitengebied is dan ook géén oplossing voor bedrijfshuisvesting. Juist leegstaande en oude gebouwen aanpakken en verbouwen zijn toekomstbestendige ideeën voor het behoud van de mooie natuur. 
Daarnaast moet het realiseren van woningen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom, sneller voor jongeren in Winterswijk. Behoud van jongeren in het centrum en het buitengebied is cruciaal om zowel de leefbaarheid als het noaberschap in stand te houden. 

Dit is waar Voor Winterswijk o.a. voor staat en waar ik mezelf voor zou willen inzetten. Als jij dat ook vindt, stem dan op 16 maart a.s. bij de gemeenteraadsverkiezingen op Voor Winterswijk. Een stem op Voor Winterswijk, is een stem voor nieuwe, nuchtere en realistische politiek. Gewoon dóen!