Carmen Veldhuis

Winterswijk, ik durf het aan!

Mijn naam is Carmen Veldhuis, ik ben 51 jaar jong, geboren en getogen in Winterswijk.

Ik zou mijzelf omschrijven als een doorzetter. Ik ben doelgericht, sociaal ingesteld, en een volhouder tot dat ik de eindstreep heb behaald. 

Ik sta op plek 8 van de kandidatenlijst van “Voor Winterswijk”.

Op mijn 17e levensjaar begon ik met werken in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Daar heb ik bijna 12 jaar gewerkt op de afdeling Centrale Sterilisatie. Helaas kwam ik door ziekte terecht in de WAO. Maar de sterke jonge vrouw in mij is gelukkig weer terug.

Omhoog gekrabbeld, maakte ik kennis met de ‘Sociale Werkvoorziening’. Een bedrijf wat mij heeft leren omgaan met mijn beperking en mij vrij liet om mijzelf te ontwikkelen tot waar ik nu sta!

Ook ben ik een actieve vakbondsvrouw in de sector Overheid. De Sector Overheid komt op voor de belangen van mensen die werkzaam zijn in de Sociale Werkvoorziening, het Rijk, de Gemeenten, Provincies, Waterschappen, Onderwijs en Onderzoek.  

Momenteel zit ik in verschillende besturen op landelijk, regionaal en lokaal niveau, voor de grootste vakbond. Ik zet mij graag in voor het sociale gebeuren in Winterswijk. 

Ik heb mij aangesloten bij Voor Winterswijk, omdat zij net als ik, (mooier omschreven als wij), graag meer willen bereiken. Goede communicatie en eerlijke open gesprekken met elkaar kunnen voeren zijn daarbij de sterke basis bij alle onderwerpen, de uitvoering komt dan bijna vanzelf.

Stem op Voor Winterswijk!!