Arjan ter Haar

Ik ben Arjan ter Haar en sta nr. 9 op de lijst van Voor Winterswijk voor de gemeenteraadsverkiezing van 16 maart.

Ik ben 53 jaar geleden geboren in het mooie Ratum daar opgegroeid en nog steeds woonachtig in die prachtige buurtschap. Getrouwd met Monique en samen hebben we 5 kinderen waarvan de jongste een pleegkind,en inmiddels zijn we opa en oma van een prachtige kleindochter.

Als chauffeur bij Rova verdien ik de kost en als ik thuis ben mag ik graag wat werken op onze hobby boerderij waar we vleeskoeien hebben.

In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal bij onze dochter en pleegzoon ook doen we graag een activiteit met vrienden. Was altijd al bovenmatig geïnteresseerd in gemeentelijke en landelijke politiek maar dan vanaf de zijlijn. Toen Tom van Beek met zijn politieke beweging Voor Winterswijk begon besloot ik mij daarbij aan te sluiten omdat Voor Winterswijk een politiek geluid laat horen waar ik mij het beste bij voel. Realistische politiek met de menselijke maat en met de pootjes stevig in de klei. Een partij die er voor alle Winterswijkers wil zijn en of dat nou ondernemers zijn met uitbreidingsplannen of mensen uit de wijk die graag de wijk opgeknapt zien worden. Of het nu voor de inwoners is in de kern van Winterswijk of in de buurtschappen wij willen met iedereen het gesprek aangaan als het om politieke vraagstukken gaat. 
Voor Winterswijk  gewoon doen en gewoon doen . Stem 16 maart ook Voor Winterswijk als u de Winterswijkse maat wilt.

  Politieke groet Arjan ter Haar nr. 9 lijst Voor Winterswijk.