Jelle Wiggers

Goedendag, mijn naam is Jelle Wiggers. Ik ben 20 jaar en geboren in Winterswijk en sta op plek 20 van de lijst.

Als jong lid van Voor Winterswijk wil ik mij extra inzetten voor de huisvesting voor jongeren in Winterswijk. Jongeren moeten hier makkelijker kunnen blijven of terugkeren. Dan zijn betaalbare woonruimtes en faciliteiten nodig, en mogelijkheden om uit te gaan. Goede betaalbare jongerenhuisvesting voor met name starters en kleinere huishoudens (met één of twee bewoners) staat wat mij betreft absoluut voorop. 

Tevens wil ik ook zorgen dat er meer jongeren naar de stembus gaan en dat ze zich meer betrokken voelen tot een partij in Winterswijk. Na de rumoerige afgelopen vier jaar is er behoefte aan een nieuw en fris geluid. Aan creativiteit en ideeën. Aan nieuwe energie. Zelfs wij jongeren merken dat aan alle reacties op de ‘oude politiek’. Dat biedt de jonge politieke partij Voor Winterswijk de ruimte om snel heel groot te worden.

Op dit moment woon ik nog thuis en werk ik bij Contour in Winterswijk. Naast dat ik werk volg ik ook een opleiding. Dit is de opleiding ‘allround plaatwerker’. Deze studie is in Terborg en daar ga ik één keer per week in de avond heen om de lessen te volgen. Daarnaast wil ook nog doorgroeien in het bedrijf Contour en zou ik als deze opleiding afgerond is over drie maanden nog een niveau 4-opleiding er achter aan willen doen.

Verder vind ik het leuk om veel tijd door te brengen met mijn vriendin en om een biertje te drinken met vrienden in het weekend.

Willen jullie meer jongerenwoningen in Winterswijk? En vinden jullie het mooi als oude gebouwen die nu leeg staan of staan te vervallen weer opbloeien? Willen jullie moderne appartementen van maximaal € 150.000 kunnen kopen?

Stem dan op Voor Winterswijk, want wij willen het beste voor jongeren en staan open voor restauratie en renovatie van mooie Winterswijkse gebouwen tot jongerenappartementen!

Zodat wij jongeren hier ook betaalbaar kunnen wonen.